Flamgard Impex - Constructii, Tamplarie, Izolatii Despre Flamgard Impex Constructii civile si industriale Izolatii termice speciale ecologice Tamplarie PVC Cercetare dezvoltare Referinte Contacteaza Flamgard Impex
Flamgard Impex este o firma dinamica, apreciata de clienti si colaboratori, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri, poduri si instalatii.

Mai multe detalii
Toate procesele, produsele
si serviciile oferite de firma noastra sunt certificate conform standardelor internationale de calitate, de asemenea produsele realizate sunt agrementate tehnic.

Mai multe detalii
Firma noastra dispune de utilaje si echipamente specializate pentru executarea lucrarilor de constructii-montaj, constructii drumuri si poduri, instalatii electrice si fabricarea tamplariei de PVC.

Mai multe detalii
Constructii-montaj
Compania Flamgard Impex realizeaza lucrari de constructii-montaj, civile si industriale, drumuri si poduri, instalatii sanitare, apa, gaz, canalizare si electrice.

Mai multe detalii
Izolatii termoce speciale
Spuma poliuretanica rigida prezinta proprietati de izolare termica unice pe piata de profil, de asemenea este usor de produs si de aplicat putandu-se acoperi intr-un timp foarte scurt suprafete mari

Mai multe detalii
TAMPLARIE PVC
Flamgard Impex - Atelier tamplarie PVC
Flamgard Impex - Tamplarie PVC
Ferestre si usi din PVC
Tamplarie din PVC

Firma noastra realizeaza la cele mai inalte standarde de tamplarie PVC cu geam termopan, amenajari interioare si exterioare: jaluzele, rulouri, plase tantari, usi de interior si exterior. Pentru a asigura cea mai buna calitate a produselor noastre, sunt folosite utilaje de inalta performanta import Austria, materie prima si accesorii import Germania si Austria.

Iata cateva argumente care, credem noi, va vor convinge sa folositi produsele noastre: -sisteme de izolare termica si etanseitate foarte bune;
- izolare fonica;
- materiale rezistente la intemperii si alti factori externi;
- reducerea cheltuielilor de incalzire si intretinere;
- paleta diversificata de culori si design.

Construiti la cele mai inalte standarde de calitate cu Flamgard Impex. Paleta noastra de produse include sisteme de profile pentru ferestre, usi, rulouri exterioare, obloane si pereti cortina.

Indiferent daca este vorba despre un proiect de renovare sau de o constructie noua, profitati de solutiile inovatoare ale sistemelor de tamplarie PVC. Prin intermediul serviciilor noastre de consiliere tehnica de cel mai inalt profesionism, va sprijinim in orice faza a constructiei, de la proiectarea obiectivului si pana la realizarea acestuia.

Exigentele arhitectilor si ale constructorilor referitoare la o fereastra sunt la fel de diverse ca si obiectivele constructiilor asupra carora efectueaza lucrari. Cine doreste sa detina in prezent calitatea de partener competent nu trebuie sa lase nici o problema fara raspuns.

De aceea, Flamgard, ofera solutii pentru toate cazurile: de la sisteme pentru ferestre standard pana la sisteme de ferestre pentru case pasive. Pentru a fi pe toate pietele tarii, Flamgard a elaborat game de produse adaptate cerintelor tuturor tipurilor de clienti.

Flamgard garanteaza calitatea produselor sale prin certificate de calitate si prin agremente tehnice. Orientarea catre design, nevoia de sisteme de tamplarie complexe, durabile si cu posibilitati arhitecturale variate au impus PVC-ul ca solutie ideala.

Fata de sistemele concurente, tamplaria realizata de Flamgard Impex garanteaza cea mai usoara intretinere, culoarea ramanand neschimbata in timp. Paleta coloristica este practic nelimitata, oferind posibilitati arhitecturale deosebite. Defineste-ti personalitatea cu tamplaria si peretii cortina realizati de Flamgard Impex.

HOME  |   CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE  |   IZOLATII TERMICE  |   TAMPLARIE PVC  |   CONTACT
© Copyright 2010 Flamgard Impex S.R.L. - Toate drepturile rezervate.  Web design VoxNet Media Group