Flamgard Impex - Constructii, Tamplarie, Izolatii Despre Flamgard Impex Constructii civile si industriale Izolatii termice speciale ecologice Tamplarie PVC Cercetare dezvoltare Referinte Contacteaza Flamgard Impex
Flamgard Impex este o firma dinamica, apreciata de clienti si colaboratori, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri, poduri si instalatii.

Mai multe detalii
Toate procesele, produsele
si serviciile oferite de firma noastra sunt certificate conform standardelor internationale de calitate, de asemenea produsele realizate sunt agrementate tehnic.

Mai multe detalii
Firma noastra dispune de utilaje si echipamente specializate pentru executarea lucrarilor de constructii-montaj, constructii drumuri si poduri, instalatii electrice si fabricarea tamplariei de PVC.

Mai multe detalii
Lucrari de referinta
Lucrarile noastre stau marturie pentru calitatea constructiilor pe care le realizam, vizitati aceasta sectiune pentru mai multe detalii.

Mai multe detalii
Constructii-montaj
Compania Flamgard Impex realizeaza lucrari de constructii-montaj, civile si industriale, drumuri si poduri, instalatii sanitare, apa, gaz, canalizare si electrice.

Mai multe detalii
IZOLATII TERMICE SPECIALE ECOLOGICE
Izolatii termice locuinte private
Izolatii termice acoperisuri
Izolatii termice speciale
Izolatii termice sali de sport

Fiind preocupati in continuu de cercetare, dezvoltare si aducerea pe piata de noi materiale cu proprietati tehnice care sa ofere clientilor confortul de care au nevoie, firma noastra va propune izolatiile termice cu spuma poliuretanica rigida. Aceasta solutie este una de avangarda, obtinuta dupa ani de teste si cercetari. Spuma poliuretanica rigida prezinta proprietati de izolare termica unice pe piata de profil, de asemenea este usor de produs si de aplicat putandu-se acoperi intr-un timp foarte scurt suprafete mari de dimensiunile halelor industriale sau salilor de sport. Toate acestea ofera si un raport pret-calitate foarte bun.

>Realizarea izolatiei cu spuma poliuretanica rigida are loc in urma reactiei chimice dintre doi componenti lichizi (poliol si izocianat), in conditii de presiune si de temperatura controlate cu ajutorul unei instalatii speciale mobile care permite producerea pe loc a materialului izolant, aplicarea se face prin pulverizare sub jet de aer comprimat pe suprafata de lucru. Amestecul aplicat in straturi successive se intareste in cca. 4 minute, asigurand o izolare perfecta, continua si fara tmbinari.

AVANTAJE:
- o aplicare pulverizata care inchide toti porii, indiferent de materialul
de baza (caramida, beton, lemn, eternita etc), rezultand un invelis
uniform, fara tmbinari;
- suprafata poate fi ulterior tencuita clasic sau placata cu gipscarton,
folosirea ei permite izolarea termica si impermiabilizarea intr-o
singura operatie;
- spuma este ignifuga si izoleaza fonic (izolatie de min. 20 db.);
- spuma este rezistenta la apa fiind singurul material izolant care
permite trecerea vaporilor de apa (respiratia peretelui) unisens;
- prezinta rezistenta mare la tmbatranire;
- combate si izoleaza mucegaiul si igrasia;
- este materie sintetica ignifuga, duro-plastica foarte usoara si nu
ingreuneaza cladirea ci din contra o consolideaza;
- are o capacitate de izolare termica incomparabila cu celelalte
materiale existente pe piata;
- viteza de executie, foarte mare (aproximativ 1000mp/zi), practic
finalizeaza o vila sau o hala intr-o singura zi.

Aceasta solutie reprezinta unul dintre materialele viitorului, fiind rodul multor ani de cercetari si testari. Materialul prezinta o inovatie pe piata solutiilor pentru izolatiile termice, atat prin noutatea acestuia cat si prin proprietatile sale izolatoare.

HOME  |   CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE  |   IZOLATII TERMICE  |   TAMPLARIE PVC  |   CONTACT
© Copyright 2010 Flamgard Impex S.R.L. - Toate drepturile rezervate.  Web design VoxNet Media Group