Flamgard Impex - Constructii, Tamplarie, Izolatii Despre Flamgard Impex Constructii civile si industriale Izolatii termice speciale ecologice Tamplarie PVC Cercetare dezvoltare Referinte Contacteaza Flamgard Impex
Flamgard Impex este o firma dinamica, apreciata de clienti si colaboratori, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri, poduri si instalatii.

Mai multe detalii
Toate procesele, produsele
si serviciile oferite de firma noastra sunt certificate conform standardelor internationale de calitate, de asemenea produsele realizate sunt agrementate tehnic.

Mai multe detalii
Firma noastra dispune de utilaje si echipamente specializate pentru executarea lucrarilor de constructii-montaj, constructii drumuri si poduri, instalatii electrice si fabricarea tamplariei de PVC.

Mai multe detalii
Constructii civile si industriale
Constructii drumuri si poduri
Instalatii pentru constructii
Lucrari de referinta
Lucrarile noastre stau marturie pentru calitatea constructiilor pe care le realizam, vizitati aceasta sectiune pentru mai multe detalii.

Mai multe detalii
INSTALATII PENTRU CONSTRUCTII
Instalatii sanitare
Instalatii gaz
Instalatii electrice

Flamgard Impex are in cadrul sau, departamente specializate in proiectarea si executia instalatiilor electrice de joasa tensiune si a instalatiilor sanitare, de apa si gaz. Aceste departamente ne ofera posibilitatea realizarii rapide, datorita personalului propriu, lucrarile aferente obiectivelor pe care le executam, scurtand astfel timpul total de executie al obiectivului finit.

INSTALATII SANITARE, DE APA SI GAZ
- proiecteaza si executa la inalte standarde de calitate, instalatii
in domeniul gazelor naturale, sanitare, ventilatie, incalzire
centralizata;
- ofera servicii de consultanta si asistenta tehnica in alegerea
echipamentelor;
- livreaza echipamente pentru instalatii furnizate de producatori de
renume mondial;
- executa instalatii speciale de inalta tehnicitate;
- intretinerea si controlul instalatiilor realizate.

INSTALATII ELECTRICE
Pentru proiectele de instalatii electrice: memoriu justificativ, calcul iluminat, breviar de calcul, planuri amplasare aparate electrice, schema tablouri electrice, calcul paratrasnet, plan paratraznet si priza de pamant, plan curenti slabi (TV, telefon, retea de calculatoare), antemasuratoare (si alte elemente la solicitarea clientului).

De asenmenea suntem autorizati pentru a efectua lucrari de proiectare, executie si intretinere a sistemelor de securitate si a sistemelor de balizaj luminos pentru aeroporturi.

Echipele noastre sunt conduse de ingineri specialisti, absolventi ai institutiilor de invatamant de profil, cu pregatire in domeniu la nivel inalt si o vasta experienta in domeniu.

Flamgard Impex realizeaza lucrari de constructii civile, industriale, drumuri, poduri, instalatii electrice, sanitare, apa si gaz, la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai multe detalii
Oferim una dintre modalitatile inovatoare de izolare termica a cladirilor cu ajutorul spumei poliuretanice rigide. Spuma necesita un timp scurt de producere si aplicare.

Mai multe detalii
Realizam tamplarie din PVC, ferestre, usi de interior si exterior, sere, pereti cortina, la cele mai inalte standarde de calitate. Oferim solutia ideala pentu orice client.

Mai multe detalii
HOME  |   CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE  |   IZOLATII TERMICE  |   TAMPLARIE PVC  |   CONTACT
© Copyright 2010 Flamgard Impex S.R.L. - Toate drepturile rezervate.  Web design VoxNet Media Group