Flamgard Impex - Constructii, Tamplarie, Izolatii Despre Flamgard Impex Constructii civile si industriale Izolatii termice speciale ecologice Tamplarie PVC Cercetare dezvoltare Referinte Contacteaza Flamgard Impex
Flamgard Impex este o firma dinamica, apreciata de clienti si colaboratori, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri, poduri si instalatii.

Mai multe detalii
Toate procesele, produsele
si serviciile oferite de firma noastra sunt certificate conform standardelor internationale de calitate, de asemenea produsele realizate sunt agrementate tehnic.

Mai multe detalii
Firma noastra dispune de utilaje si echipamente specializate pentru executarea lucrarilor de constructii-montaj, constructii drumuri si poduri, instalatii electrice si fabricarea tamplariei de PVC.

Mai multe detalii
Constructii civile si industriale
Constructii drumuri si poduri
Instalatii pentru constructii
Lucrari de referinta
Lucrarile noastre stau marturie pentru calitatea constructiilor pe care le realizam, vizitati aceasta sectiune pentru mai multe detalii.

Mai multe detalii
DRUMURI SI PODURI
Constructii drumuri si poduri
Drumuri si poduri
Executie drumuri si poduri

Flamgard Impex realizeaza lucrari de infrastructura pentru transport, in speta constructii de drumuri, reabilitari de drumuri, constructii de poduri, constructii si intretinere pentru infrastructura aeroportuara civila.

Societatea noastra opereaza cu succes in acest domeniu oferind lucrari finite, la cheie, datorita faptului ca poate asigura materii prime si materiale, utilaje si forta de munca prin propriile mijloace, pentru toate fazele lucrarii.

Flamgard Impex s-a remarcat si in constructia de amenajari exterioare precum parcari, amenajari de piete publice, restaurari de strazi istorice.

Toate acestea ne prezinta ca o companie completa si capabila sa raspunda cerintelor institutiilor de stat, cat si companiilor private in ceea ce priveste realizarea lucrarilor de infrastructura pentru transport.

Firma noastra garanteaza prin:
- cunoasterea aprofundata a capacitatilor fizice ale materialelor;
- intelegerea efectelor diferitilor factori de uzura asupra lor;
- aprecierea interactiunii sol-structura si conditiilor locatiei;
- cunoasterea metodelor de disipare a energiei, active si pasive;
- atentie la efectele produse asupra sistemelor mecanice.

Flamgard Impex realizeaza lucrari de constructii civile, industriale, drumuri, poduri, instalatii electrice, sanitare, apa si gaz, la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai multe detalii
Oferim una dintre modalitatile inovatoare de izolare termica a cladirilor cu ajutorul spumei poliuretanice rigide. Spuma necesita un timp scurt de producere si aplicare.

Mai multe detalii
Realizam tamplarie din PVC, ferestre, usi de interior si exterior, sere, pereti cortina, la cele mai inalte standarde de calitate. Oferim solutia ideala pentu orice client.

Mai multe detalii
HOME  |   CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE  |   IZOLATII TERMICE  |   TAMPLARIE PVC  |   CONTACT
© Copyright 2010 Flamgard Impex S.R.L. - Toate drepturile rezervate.  Web design VoxNet Media Group