Flamgard Impex - Constructii, Tamplarie, Izolatii Despre Flamgard Impex Constructii civile si industriale Izolatii termice speciale ecologice Tamplarie PVC Cercetare dezvoltare Referinte Contacteaza Flamgard Impex
Flamgard Impex este o firma dinamica, apreciata de clienti si colaboratori, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri, poduri si instalatii.

Mai multe detalii
Toate procesele, produsele
si serviciile oferite de firma noastra sunt certificate conform standardelor internationale de calitate, de asemenea produsele realizate sunt agrementate tehnic.

Mai multe detalii
Firma noastra dispune de utilaje si echipamente specializate pentru executarea lucrarilor de constructii-montaj, constructii drumuri si poduri, instalatii electrice si fabricarea tamplariei de PVC.

Mai multe detalii
Despre Flamgard Impex
Certificari si atestari
Dotarea tehnica
Lucrari de referinta
Lucrarile noastre stau marturie pentru calitatea constructiilor pe care le realizam, vizitati aceasta sectiune pentru mai multe detalii.

Mai multe detalii
Cercetare si dezvoltare
Departanemul nostru de cercetare si dezvoltare cauta solutii noi si inovatoare pentru optimizarea consumului de energie
al constructiilor.

Mai multe detalii
DESPRE NOI
Flamgard Impex - Sediu principal
Flamgard Impex - Tamplarie PVC
Constructii civile si industriale

Flamgard Impex este o societate comerciala dinamica, apreciata de colaboratori si beneficiari, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile si industriale. Societatea a avut grija ca personalul sa fie foarte bine motivat si sa aiba in plus un nivel ridicat al conduitei profesionale si al comportamentului. Societatea se afla intr-un permanent proces de perfectionare si colaboreaza indeaproape cu beneficiari, arhitecti, ingineri proiectanti, furnizori si producatori de material de constructii.

Flamgard Impex a fost infiintata in anul 1995, fiind reprezentata de catre dl. Marchis Romi in calitate de administrator, cu sediul in Recea nr. 161, jud. Maramures.

CERTIFICARI SI ATESTARI
- Certificate de calitate SRAC si IQNet;
- ISO 9001 Standarde de asigurare a calitatii;
- ISO 14001 Standarde de protectie a mediului;
- OHSAS 18001 Standarde privind sanatatea si securitatea
ocupationala;
- Agrement tehnic pentru ferestre si usi din profile PVC.
vizualizati certificarile pe larg >>

Compania dispune de personal calificat, astfel: structuri (fierar, dulgher, betonist, zidar), finisori , tamplari, electricieni, instalatori, sudori, lacatus mecanic, tinichigii, mecanic masini si utilaje, conducatori auto, muncitori deservire, asfaltatori, pavatori.

Domeniile de activitate ale Flamgard Impex sunt: constructii si instalatii, constructii civile si industriale, structuri, sarpante, instalatii electrice, instalatii sanitare si termice, finisaje interioare si exterioare, aductiuni de apa si instalatii de canalizare, reabilitare si modernizare cladiri, drumuri si poduri, confectionare si montare tamplarie PVC cu geam termopan, confectii metalice, cercetare si dezvoltare in constructii, studiu si implementare de materiale termoizolatoare ecologice, analiza si diagnoza pierderilor de caldura la cladiri, diagnosticarea anomaliilor de functionare la instalatiile electrice, solutii pentru stabilizarea solului.

Flamgard Impex realizeaza lucrari de constructii civile, industriale, drumuri, poduri, instalatii electrice, sanitare, apa si gaz, la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai multe detalii
Oferim una dintre modalitatile inovatoare de izolare termica a cladirilor cu ajutorul spumei poliuretanice rigide. Spuma necesita un timp scurt de producere si aplicare.

Mai multe detalii
Realizam tamplarie din PVC, ferestre, usi de interior si exterior, sere, pereti cortina, la cele mai inalte standarde de calitate. Oferim solutia ideala pentu orice client.

Mai multe detalii
HOME  |   CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE  |   IZOLATII TERMICE  |   TAMPLARIE PVC  |   CONTACT
© Copyright 2010 Flamgard Impex S.R.L. - Toate drepturile rezervate.  Web design VoxNet Media Group