Flamgard Impex - Constructii, Tamplarie, Izolatii Despre Flamgard Impex Constructii civile si industriale Izolatii termice speciale ecologice Tamplarie PVC Cercetare dezvoltare Referinte Contacteaza Flamgard Impex
Flamgard Impex este o firma dinamica, apreciata de clienti si colaboratori, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri, poduri si instalatii.

Mai multe detalii
Toate procesele, produsele
si serviciile oferite de firma noastra sunt certificate conform standardelor internationale de calitate, de asemenea produsele realizate sunt agrementate tehnic.

Mai multe detalii
Firma noastra dispune de utilaje si echipamente specializate pentru executarea lucrarilor de constructii-montaj, constructii drumuri si poduri, instalatii electrice si fabricarea tamplariei de PVC.

Mai multe detalii
Constructii-montaj
Compania Flamgard Impex realizeaza lucrari de constructii-montaj, civile si industriale, drumuri si poduri, instalatii sanitare, apa, gaz, canalizare si electrice.

Mai multe detalii
Tamplarie PVC
Firma noastra realizeaza la cele mai inalte standarde de tamplarie PVC cu geam termopan, amenajari interioare si exterioare din PVC: jaluzele, rulouri, plase tantari, usi de interior si exterior.

Mai multe detalii
CONTACT
Flamgard Impex - Sediu principal
Flamgard Impex - Tamplarie PVC
Flamgard Impex S.R.L.
Baia Mare, B-dul Bucuresti Nr. 57
Tel/Fax: 0262-287667
E-mail: office@flamgard.ro

Nume:  

Telefon:  
E-mail:  

Mesaj:  


HOME  |   CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE  |   IZOLATII TERMICE  |   TAMPLARIE PVC  |   CONTACT
© Copyright 2010 Flamgard Impex S.R.L. - Toate drepturile rezervate.  Web design VoxNet Media Group