Flamgard Impex - Constructii, Tamplarie, Izolatii Despre Flamgard Impex Constructii civile si industriale Izolatii termice speciale ecologice Tamplarie PVC Cercetare dezvoltare Referinte Contacteaza Flamgard Impex
Flamgard Impex este o firma dinamica, apreciata de clienti si colaboratori, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri, poduri si instalatii.

Mai multe detalii
Toate procesele, produsele
si serviciile oferite de firma noastra sunt certificate conform standardelor internationale de calitate, de asemenea produsele realizate sunt agrementate tehnic.

Mai multe detalii
Firma noastra dispune de utilaje si echipamente specializate pentru executarea lucrarilor de constructii-montaj, constructii drumuri si poduri, instalatii electrice si fabricarea tamplariei de PVC.

Mai multe detalii
Constructii civile si industriale
Constructii drumuri si poduri
Instalatii pentru constructii
Lucrari de referinta
Lucrarile noastre stau marturie pentru calitatea constructiilor pe care le realizam, vizitati aceasta sectiune pentru mai multe detalii.

Mai multe detalii
CONSTRUCTII-MONTAJ
Constructii-montaj
Constructii industriale
Constructii civile si rezidentiale
Constructii sali de sport

Lucrarile noastre sunt recunoscute pretutindeni in nordul Romaniei datorita calitatii deosebite. Ne-am marit permanent capacitatile de productie si vanzari, ne-am completat continuu portofoliul de lucrari, am castigat increderea clientilor nostri si segmente noi de piata, ne-am educat si format specialisti de valoare.

Compania noastra executa toate tipurie de lucrari de constructii de la structuri si finisaje, pana la lucrari specifice specializate precum montajul sistemelor de pardoseli industriale, lucrari de instalatii electrice, apa, canalizare, gaz si conditionare aer.

CONSTRUCTII INDUSTRIALE
Halele realizate de catre noi respecta cerintele tehnologice si functionale exacte ale beneficiarului, dezideratul comun fiind acela de a se atinge un maximum de eficiente al spatiului construit. Halele se proiecteaza tinadu-se cont de conditiile amplasamentului si de fluxurile tehnologice interioare si exterioare.

HALE REALIZATE
- hale metalice cu structura incastrata la baza stalpilor;
- hale metalice cu structura articulata la baza stalpilor;
- hale metalice cu stalpi si grinzi cu miez plin;
- hale metalice cu stalpi cu miez plin si grinzi cu zabrele;
- hale cu structura mixta stalpi din beton armat si grinzi metalice;
- hale din beton cu stalpi si grinzi din beton armat.

CONSTRUCTII CIVILE
Beneficiarii nostri sunt in principal clienti privati si administratii locale, companii de renume in tara si peste hotare, de aceea oferim intotdeauna cele mai ridicate standarde de calitate precum si un timp de executie redus. Suntem constienti ca parteneri ai clientilor nostrii, ca dezvoltarea afacerilor acestora depinde de predarea in cele mai bune conditii a lucrarilor pe care le realizam pentru acestia.

Flamgard Impex realizeaza lucrari de constructii civile, industriale, drumuri, poduri, instalatii electrice, sanitare, apa si gaz, la cele mai inalte standarde de calitate.

Mai multe detalii
Oferim una dintre modalitatile inovatoare de izolare termica a cladirilor cu ajutorul spumei poliuretanice rigide. Spuma necesita un timp scurt de producere si aplicare.

Mai multe detalii
Realizam tamplarie din PVC, ferestre, usi de interior si exterior, sere, pereti cortina, la cele mai inalte standarde de calitate. Oferim solutia ideala pentu orice client.

Mai multe detalii
HOME  |   CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE  |   IZOLATII TERMICE  |   TAMPLARIE PVC  |   CONTACT
© Copyright 2010 Flamgard Impex S.R.L. - Toate drepturile rezervate.  Web design VoxNet Media Group