Flamgard Impex - Constructii, Tamplarie, Izolatii Despre Flamgard Impex Constructii civile si industriale Izolatii termice speciale ecologice Tamplarie PVC Cercetare dezvoltare Referinte Contacteaza Flamgard Impex
Flamgard Impex este o firma dinamica, apreciata de clienti si colaboratori, formata din 44 de oameni inalt calificati cu o vasta experienta in domeniul constructiilor civile, industriale, drumuri, poduri si instalatii.

Mai multe detalii
Toate procesele, produsele
si serviciile oferite de firma noastra sunt certificate conform standardelor internationale de calitate, de asemenea produsele realizate sunt agrementate tehnic.

Mai multe detalii
Firma noastra dispune de utilaje si echipamente specializate pentru executarea lucrarilor de constructii-montaj, constructii drumuri si poduri, instalatii electrice si fabricarea tamplariei de PVC.

Mai multe detalii
Tamplarie PVC
Firma noastra realizeaza la cele mai inalte standarde de tamplarie PVC cu geam termopan, amenajari interioare si exterioare din PVC: jaluzele, rulouri, plase tantari, usi de interior si exterior.

Mai multe detalii
Constructii-montaj
Compania Flamgard Impex realizeaza lucrari de constructii-montaj, civile si industriale, drumuri si poduri, instalatii sanitare, apa, gaz, canalizare si electrice.

Mai multe detalii
CERCETARE - DEZVOLTARE
Cercetare si dezvoltare in constructii
Termografiere cladiri
Izolatii termice speciale
Solutii pentru stabilizarea solului

Flamgard Impex cauta sa va ofere cele mai noi si inovatoare solutii pentru executia constructiilor si pentru economisirea energiei la constructii. De aceea departamentul nostru de cercetare si dezvoltare detine aparatura si laboratoare specializate pentru testari si verificari specifice in contructii.

In initiativa noastra ne-am axat pe o serie de domenii de cercetare si testare cum sunt: identificarea, testarea si punerea in opera a materialelor noi, inovatoare si ecologice, cu proprietati deosebite, pentru izolatiile termice, analiza si diagnoza pierderilor de caldura la cladiri, diagnosticarea anomaliilor de functionare la instalatiile electrice, solutii pentru stabilizarea solului.

IZOLATII TERMICE SPECIALE ECOLOGICE
Izolatia cu spuma poliuretanica rigida este o metoda de izolatie termica de avangarda, obtinuta dupa ani de teste si cercetari. Spuma poliuretanica rigida prezinta proprietati de izolare termica unice pe piata de profil, de asemenea este usor de produs si de aplicat putandu-se acoperi intr-un timp foarte scurt suprafete mari de dimensiunile halelor industriale sau salilor de sport. Toate acestea ofera si un raport pret-calitate foarte bun.
mai multe detalii >>

ANALIZA SI DIAGNOZA PIERDERILOR DE CALDURA LA CLADIRI
Termografia in infrarosu face "vizibile" caldura si repartitia ei pe suprafetele masurate. Camerele de termoviziune moderne pot masura temperaturi incepand de la -40C pana la +1500C si pot identifica diferente de temperatura de pana la 0,05C. Utilizarea termografiei este mai mult decat recomandata in orice domeniu in care monitorizarea temperaturii de functionare a diferitelor echipamente joaca un rol crucial in activitatile de mentenanta.

Majoritatea materialelor ce intra in componenta corpurilor solide din mediul inconjurator "opace" pentru radiatia infrarosie, chiar si sticla care este transparenta pentru lumina vizibila. De aceea, utilizand o camera de termoviziune nu se poate masura direct temperatura din interiorul corpurilor, ci doar la suprafata, dar in majoritatea cazurilor temperatura de suprafata este o consecinta a temperaturii interioare.

HOME  |   CONSTRUCTII CIVILE SI INDUSTRIALE  |   IZOLATII TERMICE  |   TAMPLARIE PVC  |   CONTACT
© Copyright 2010 Flamgard Impex S.R.L. - Toate drepturile rezervate.  Web design VoxNet Media Group